Autobedrijf Vissersdijk maakt het mogelijk een occasion te kopen vanuit Hendrik Ido Ambacht

/Autobedrijf Vissersdijk maakt het mogelijk een occasion te kopen vanuit Hendrik Ido Ambacht
Autobedrijf Vissersdijk maakt het mogelijk een occasion te kopen vanuit Hendrik Ido Ambacht 2018-01-30T10:06:53+01:00

Wilt u een tweedehands auto kopen dan bent u van harte welkom

U bent welkom een betrouwbaar automobielbedrijf in te schakelen dat u op de juiste manier kan helpen als u van plan bent een occasion te kopen. Een goede partij hiervoor is Autobedrijf Vissersdijk gelegen in Dordrecht, vlakbij Hendrik Ido Ambacht. Wij zorgen altijd dat u als klant zo goed mogelijk door ons wordt geholpen. Wij beschikken om deze reden dan ook over een breed assortiment van nieuwe auto’s en occasions. Ook is het voor ons geen enkel probleem om te helpen met de reparatie en het onderhoud van uw (nieuwe?) Mazda of Mitsubishi. Bekijk ons aanbod gerust door eens bij ons binnen te lopen! Wij letten erop dat alle auto’s die wij verkopen in uitstekende conditie zijn.

Op korte afstand van Hendrik Ido Ambacht vindt u Autobedrijf Vissersdijk; hét vertrouwde adres wanneer u een occasion wilt kopen

Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan Autobedrijf Vissersdijk. Hier zult u ondervinden dat wij beschikken over een prachtig aanbod van Mazda en Mitsubishi personenauto’s. Wij kunnen daarbij onze goed geoutilleerde werkplaats inzetten voor reparaties. Ons enthousiaste en deskundige verkoopteam staat klaar om u te helpen en zij zorgen dat u de juiste occasion vindt die past bij uw persoonlijke wensen en eisen. Als betrouwbare partij kunt u bij ons een occasion kopen voor een eerlijke prijs. Wij werken altijd aan een zo goed mogelijke ervaring voor onze klanten. U kunt ons op korte afstand van Hendrik Ido Ambacht in Dordrecht vinden en u bent bij ons zeker van een flinke portie persoonlijk contact en onze beschikking over alle nodige faciliteiten om u te helpen met het kopen van een occasion.

Wij staan klaar u te helpen

Wanneer u een nieuwe of occasion Mazda en Mitsubishi personenauto wilt kopen dan bent u bij Automobielbedrijf Vissersdijk aan het juiste adres. Maak met ons een afspraak door te bellen met 078 621 31 00 of door een e-mail te sturen naar info@vissersdijk.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Op dezelfde pagina vindt u ook de openingstijden van onze showroom.