Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u een occasion of nieuwe Mazda of Mitsubishi kopen

/Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u een occasion of nieuwe Mazda of Mitsubishi kopen
Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u een occasion of nieuwe Mazda of Mitsubishi kopen 2018-01-30T10:06:53+01:00

U vindt ons op korte afstand van Papendrecht

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar automobielbedrijf waar u een occasion of nieuwe auto kunt kopen dan bent u welkom bij Autobedrijf Vissersdijk. Wij weten zeker dat wij u de juiste Mitsubishi of Mazda kunnen aanbieden. Onze showroom is gelegen in Dordrecht op korte afstand van Papendrecht. U wordt als klant door ons altijd zo goed mogelijk geholpen. Daarbij is het voor ons geen enkel probleem om te helpen met de reparatie en het onderhoud van uw (nieuwe?) Mazda of Mitsubishi. Neem gerust eens een kijkje naar ons aanbod door bij ons binnen te lopen! Wij zijn er op attent dat alle auto’s die wij verkopen in uitstekende conditie zijn.

Nabij Papendrecht kunt u bij Autobedrijf Vissersdijk Mazda of Mitsubishi occasions kopen

Wij nodigen u uit om een bezoekje te brengen aan Autobedrijf Vissersdijk. U vindt zo uit dat wij beschikken over een prachtig aanbod van Mazda en Mitsubishi personenauto’s. Op deze manier kunt u onze goed geoutilleerde werkplaats inzetten voor reparaties. Ons enthousiaste en deskundige verkoopteam staat klaar om u te helpen als u een Mazda of Mitsubishi wilt kopen. Deze experts kunnen er voor zorgen dat u de juiste occasion vindt die voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen. U kunt bij ons een occasion kopen voor een eerlijke prijs. Wij bieden u op elk moment een zo goed mogelijke ervaring net als voor al onze klanten. Wij zijn gelegen in Dordrecht, vlakbij Papendrecht en u bent bij ons zeker van een flinke portie persoonlijk contact. Daarbij beschikken wij over alle nodige faciliteiten om u te helpen met het kopen van een occasion.

Kom ons aanbod bekijken in Dordrecht

Bent u op zoek naar een nieuwe of occasion Mazda en Mitsubishi personenauto en wilt u deze kopen bij een betrouwbaar autobedrijf dan bent u bij Automobielbedrijf Vissersdijk aan het juiste adres. Maak met ons een afspraak door te bellen met 078 621 31 00 of door een e-mail te sturen naar info@vissersdijk.nl. Ook is het mogelijk gebruik te maken van ons contactformulier. Op dezelfde pagina vindt u ook de openingstijden van onze showroom.