Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u terecht voor auto onderhoud vlakbij Zwijndrecht en Papendrecht

/Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u terecht voor auto onderhoud vlakbij Zwijndrecht en Papendrecht
Bij Autobedrijf Vissersdijk kunt u terecht voor auto onderhoud vlakbij Zwijndrecht en Papendrecht 2020-11-13T18:25:38+01:00

Wilt u vlakbij Zwijndrecht of Papendrecht uw auto laten onderhouden of zoekt u een nieuwe auto of een occasion?  Dan bent u bij automobielbedrijf Vissersdijk in Dordrecht aan het juiste adres.

Op zoek naar een occasion

Zoekt u een een betrouwbaar autobedrijf in Zwijndrecht of Papendrecht voor de aankoop van een occasion? Kom dan eens kijken in onze showroom aan de Mijlweg in Dordrecht. Naast het aanbod nieuwe auto’s van de merken Mazda en Mitsubishi hebben wij ook een uitgebreid aanbod gebruikte auto’s van deze en andere merken.
Met onze no-nonsens aanpak, een eerlijk en duidelijk verhaal en contact met een adviseur die zich richt op uw wensen gaan we een stapje verder en doen we ‘gewone dingen ongewoon goed’.
Loop gerust bij ons binnen, kijk naar het aanbod op onze website of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Onderhoud van uw auto

Zorgeloos rijden in een goed onderhouden auto. Automobielbedrijf Vissersdijk beschikt over een uitstekend geoutilleerde werkplaats. Onze deskundige experts kunnen uw auto voor onderhoud en reparatie compleet onder handen nemen. Naast het onderhoud aan Mazda en Mitsubishi verzorgen we ook onderhoud en reparaties aan alle andere merken.

Wij helpen u graag

Maak gerust een afspraak met Automobielbedrijf Vissersdijk. Dit kan door te bellen met 078 621 31 00, door een e-mail te sturen naar info@vissersdijk.nl of door het  contactformulier in te vullen. Op dezelfde pagina vindt u ook de openingstijden van onze showroom.