Contact

/Contact
Contact 2020-06-30T12:57:02+01:00

Wij heten u graag welkom in onze showroom en werkplaats in Dordrecht. Onze adviseurs helpen u bij het zoeken van een nieuwe of gebruikte auto en in onze werkplaats staan onze gekwalificeerde monteurs voor klaar. Neem ook contact op met onze adviseurs, voor vragen kunt u ons tijdens openingstijden bellen of e-mailen of buiten openingstijden e-mailen. Neem contact op met één van onze adviseurs via 0786213100 of stuur een mail naar info@vissersdijk.nl Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Contact met onze adviseurs

Adres

Automobielbedrijf Vissersdijk
Mijlweg 67
3316 BE Dordrecht

t. 078 621 31 00
f. 078 621 26 05

e. info@vissersdijk.nl

Onze Locatie

Openingstijden

Verkoop

Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00
Donderdagavond 18.00-21.00
Zaterdag 08.30-17.00

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag 08.15-17.00
Donderdagavond Gesloten
Zaterdag Gesloten
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.