Coronamaatregelen

coronamaatregelen

De werkplaats van Automobielbedrijf Vissersdijk is gewoon voor u geopend. U kunt dus gewoon langskomen voor onderhoud en reparaties aan uw Mazda of Mitsubishi. Voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte Mazda of Mitsubishi willen wij u vragen om contact op te nemen met onze verkoopadviseurs, dit kan telefonisch of via e-mail.

De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats en daarom volgen we volgen we de coronarichtlijnen van het RIVM en de GGD.

In onze garage (en showroom) hebben we onder andere de volgende coronamaatregelen getroffen:

  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar we schudden geen handen en bewaren afstand.
  • Haal- en brengservice voor uw auto. Neem ruim vooraf contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Extra hygiënemaatregelen binnen en buiten uw auto. Hieronder valt ook handen wassen na elk contact met uw of een andere auto.

Wat vragen we van u?

  • Heeft u gezondheidsklachten zoals hoesten of een verkoudheid? Verzet dan de afspraak!
  • Graag betaling met pinpas om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Lukt dat niet dan wordt bij contante betaling het contact tot een minimum beperkt.

Wij zijn telefonisch en per email bereikbaar voor het stellen van vragen, het maken van een afspraak en/of het opvragen van offertes. Bel ons op 0780 621 31 00 of stuur een mail naar info@vissersdijk.nl

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds