DESIGN

Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort. In de nieuwe kleur Soul Red Crystal is de Mazda CX-5 een lust voor het oog.

 

BESTUURDER EN AUTO ÉÉN

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de beste en is ontworpen vanuit de bestuurder. Natuurlijk blijf je verbonden met de buitenwereld met MZD Connect, een geïntegreerd systeem voor communicatie en navigatie.

 

KRACHT EN RIJPLEZIER

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. G-Vectoring Control verbetert de besturing en wendbaarheid van de nieuwe Mazda CX-5. Geen detail ontgaat de auto door de i-ACTIVSENSE veiligheidsfuncties.

DE NIEUWE MAZDA CX-5 IN BEELD

ANDERE MODELLEN

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV
MITSUBISHI L200
MITSUBISHI OUTLANDER PHEV
MAZDA MX-5 RF
MAZDA MX 5
MAZDA MX-30

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds