MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

Bekijk alle Mitsubishi modellen

DYNAMIC SHIELD

De nieuwe generatie Eclipse Cross PHEV markeert de voorhoede van Mitsubishi’s voortschrijdende designontwikkeling. Hiermee verleggen zij steeds de grenzen, zonder enige concessies te doen aan kwaliteit om zo de perfecte PHEV-SUV te ontwikkelen. De fraai gestileerde wigvorm van de Eclipse Cross PHEV roept associaties op met een gehurkte atleet, klaar om uit de startblokken te springen. Zijn krachtige, karakteristieke front omvat het DYNAMIC SHIELD. Dit geeft hem niet alleen zijn stijlvolle uitstraling, het biedt ook extra bescherming, zowel aan voetgangers als aan de inzittenden.

RE-CHARGE IS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK GEWEEST

Je kunt je Eclipse Cross PHEV op diverse manieren opladen. Als je gebruikmaakt van snelladen, dan duurt het slechts 25 minuten om de aandrijfaccu tot 80% op te laden. Opladen via een standaard stopcontact kan natuurlijk ook, waarbij we adviseren hiervoor een aparte groep te gebruiken, geïnstalleerd en goed bevonden door een erkend elektricien.

100% OPLADEN

  • 230V8A: CA. 7,0 UUR*
  • 230V10A: CA. 6,0 UUR (met een wallbox of laadpaal)
  • 230V16A: CA. 4,0 UUR (met een wallbox of laadpaal)

Bekijk hier het Mitsubishi Eclipse Cross PHEV inruilvoordeel.

Net zoals de Mitsubishi Outlander PHEV is de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV uitgerust met de 2.4 liter benzine motor. Dit in combinatie met de elektromotoren op zowel de voor- als de achteras komt de Eclipse Cross PHEV uit op een gecombineerd vermogen van 275 pk. De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV kan dus in een oogwenk van rustige cruiser naar krachtige SUV omschakelen.

Op het gebied van veiligheid en assistentie is de Eclipse Cross uitgerust met:

  • Lane Departure Warning
  • Blind Sport Warning
  • Adaptive Cruise Control
  • Head-Up Display
  • Forward Collision Mitigation

De Eclipse Cross PHEV is uitgerust met een verscheidene veiligheid- en luxesystemen. Het Smarthphone Link Display Audio systeem (eventueel uit te breiden met TomTom navigatie) zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Via het ingebouwde 8″ touchscreen scherm in het midden of via spraak kunnen functies en apps zoals navigatie en handsfree bellen worden bediend.

5 jaar garantie
5 jaar garantie, waarvan 2 jaar zonder beperking van het aantal kilometers. De resterende 3 jaar met een beperking van 100.00 km. Daarnaast ontvangt u 5 jaar lak-garantie en 12 jaar carrosseriegarantie tegen corrosie van binnenuit.

5 jaar gratis Mitsubishi Motors Assistance Package
5 jaar gratis Mitsubishi Motor Assistance Package (MAP); mobiliteitservice in heel Europa. Vanaf het 6e jaar krijgt u eveneens gratis mobiliteitsservice indien uw auto in onderhoud is bij een door Mitsubishi Motors erkend servicecentrum.

5 jaar garantie originele Mitsubishi Motors-accessoires
5 jaar garantie op originele Mitsubishi Motors-accessoires bij montage op een nieuwe auto, waarvan 2 jaar zonder beperking van het aantal kilometers. De resterende 3 jaar met een beperking tot 100.00 kilometer.

Klik op de afbeelding voor de brochure en prijslijst

Download Brochure

ANDERE MODELLEN

MITSUBISHI L200
MITSUBISHI OUTLANDER PHEV
MAZDA MX-5 RF
MAZDA MX 5
MAZDA MX-30
MAZDA CX-30

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds