DESIGN

De L200 terreinwagen heeft een robuuste uiterlijk met zijn grote laadbak. De sterke constructie van de L200 wordt omhult door vloeiende lijnen, waardoor hij een gedistingeerde stijl van kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Het Reïnforced Impact Safety Evolution chassis (RISE) geeft de auto stijfheid en veiligheid. De L200 heeft de kleinste draaicirkel en laagste luchtweerstand uit zijn klasse. Hierdoor is hij gemakkelijk te manoeuvreren en heeft hij een stille rit. De bestuurder zelf zit riant in de uitnodigende cabine met alle comfort. De L200 heeft de meeste interieurruimte uit zijn klasse zodat u binnenin genoeg ruimte hebt voor uw werkzaamheden.

WERKPAARD

Dit werkpaard van Mitsubishi vervoert elke grote, onhandige en/of zware lading. Zelfs bergopwaarts of via de kortste route door zand of een drassig weiland. De 2.5-liter motor DI-D levert meer vermogen en een hogere trekkracht waardoor u uw werkzaamheden nog gemakkelijker verricht.

Krachtig en robuust. Mitsubishi zet de pickup totaal anders op de kaart dankzij een stijlvol en gedistingeerd design, dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Vloeiende vormen van voorkant tot aan laadbak maken van de L200 een daadkrachtige verschijning.

De L200 valt in de categorie pickup’s met een ton laadvermogen. Bovendien mag hij aanhangers (geremd) tot aan 2,7 ton gewicht trekken. De laadbak is breed genoeg voor een Euro pallet en toch heeft hij de meest compacte buitenmaten, waardoor manoeuvreren en parkeren heel gemakkelijk gaan.

Maak het uzelf comfortabel. De cockpit van de L200 garandeert maximale controle en bedieningsgemak. Het dashboard oogt stijlvol en dynamisch door metallic stroken.

De L200 is in zijn klasse toonaangevend in veiligheid. Hij scoorde in 2008 4 sterren voor inzittendenbescherming in de Euro NCAP crashtest. Het is de enige pickup met het Active Stability & Traction Control system (ASTC).

Klik op de afbeelding voor de brochure en prijslijst

ANDERE MODELLEN

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV
MITSUBISHI OUTLANDER PHEV
MAZDA MX-5 RF
MAZDA MX 5
MAZDA MX-30
MAZDA CX-30

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds