Compleet rijplezier voor € 333,- per maand met Mazda Private Lease

//Compleet rijplezier voor € 333,- per maand met Mazda Private Lease

Private-Lease-Mazda3-1

Onbezorgd rijden? Kies voor Mazda Private Lease. Daarmee rijdt u nu al een gloednieuwe Mazda3 SKYACTIV-G 120 TS voor maar € 333,- per maand. Compleet met 16-inch lichtmetalen velgen, cruise control, climate control en MZD Connect, het audio-, multimedia- en smartphone-connectiviteitssysteem van Mazda. Het maandbedrag is all-in, dus inclusief afschrijving, rente, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp in Europa, vervangen van banden, eventuele reparaties en onderhoud. U hoeft alleen nog maar te tanken en te genieten.

Download de PDF

Deze aanbieding is geldig tot 15 maart 2015 of zolang de voorraad strekt. (Getekende private lease overeenkomst dient uiterlijk 15 maart 2015 bij Mazda Leasing binnen te zijn. Kenteken dient uiterlijk 30 juni 2015 tenaamgesteld te zijn). Prijs o.b.v. contract voor Mazda3 SKYACTIV-G 120 TS, looptijd van 24 maanden en 12.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Exclusief brandstof en metallic/mica lak. Voor overige voorwaarden zie mazda.nl

2018-01-30T10:06:56+01:00
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.