Mazda MX-5 RF: targabeestje

//Mazda MX-5 RF: targabeestje

De Roadster Coupé van de vorige generatie MX-5 keert niet terug, maar Mazda heeft wel een ander idee voor hen die een stoffen dakje maar niks vinden: dit is de MX-5 RF, oftewel ‘Retractable Fastback’.

Ziet er niet gek uit, toch? Net als bij de standaard MX-5 heb je de keuze uit een 1,5- of een 2,0-liter viercilinder Skyactiv motor met 130 of 160 pk, maar op de MX-5 RF kun je naast een handgeschakelde zesbak ook kiezen voor een zes traps automaat. Al verklaren wij je dan voor gek. Over het gewicht zegt Mazda niets, maar we gokken dat het fractioneel hoger zal liggen dan de 950 kilo van de cabrio.

Daarnaast zouden we je nog kunnen vertellen over een nieuwe, exclusieve lakkleur die Machine Grey heet en uit drie laklagen bestaat, maar dat kan jou en ons weinig schelen. Kijk eens naar dat dak van de MX-5 RF!

SKYACTIV TechnologyMX-5 RF

Elk onderdeel van de Mazda MX-5 RF is zorgvuldig afgestemd, met behulp van onze Skyactive Technology. Wat dat betekent? De motor reageert precies zoals jij wilt. Het geluid doet je hart sneller kloppen. Je voelt eenheid met de auto. Tijd om in te stappen en weg te rijden!

Opklapbare hardtop

De opklapbare hardtop van de Mazda MX-5 RF is met zorg ontworpen en prachtig vormgegeven. De coupé-styling geeft een hint naar een fastback. Bovendien wordt het dak gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten met behulp van een schakelaar. De hardtop opent en sluit in slechts 12 seconden. Ook dicht is de Mazda MX-5 RF prachtig met zijn fastback silhouet.

MZD Connect

Met Mazda Connect blijf je in contact met de buitenwereld. Luister je favoriete muziek tijdens een roadtrip of navigeer gemakkelijk naar je bestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos.

2018-01-30T10:06:54+01:00
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.