De Roadster Coupé van de vorige generatie MX-5 keert niet terug, maar Mazda heeft wel een ander idee voor hen die een stoffen dakje maar niks vinden: dit is de MX-5 RF, oftewel ‘Retractable Fastback’.

Ziet er niet gek uit, toch? Net als bij de standaard MX-5 heb je de keuze uit een 1,5- of een 2,0-liter viercilinder Skyactiv motor met 130 of 160 pk, maar op de MX-5 RF kun je naast een handgeschakelde zesbak ook kiezen voor een zes traps automaat. Al verklaren wij je dan voor gek. Over het gewicht zegt Mazda niets, maar we gokken dat het fractioneel hoger zal liggen dan de 950 kilo van de cabrio.

Daarnaast zouden we je nog kunnen vertellen over een nieuwe, exclusieve lakkleur die Machine Grey heet en uit drie laklagen bestaat, maar dat kan jou en ons weinig schelen. Kijk eens naar dat dak van de MX-5 RF!

SKYACTIV TechnologyMX-5 RF

Elk onderdeel van de Mazda MX-5 RF is zorgvuldig afgestemd, met behulp van onze Skyactive Technology. Wat dat betekent? De motor reageert precies zoals jij wilt. Het geluid doet je hart sneller kloppen. Je voelt eenheid met de auto. Tijd om in te stappen en weg te rijden!

Opklapbare hardtop

De opklapbare hardtop van de Mazda MX-5 RF is met zorg ontworpen en prachtig vormgegeven. De coupé-styling geeft een hint naar een fastback. Bovendien wordt het dak gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten met behulp van een schakelaar. De hardtop opent en sluit in slechts 12 seconden. Ook dicht is de Mazda MX-5 RF prachtig met zijn fastback silhouet.

MZD Connect

Met Mazda Connect blijf je in contact met de buitenwereld. Luister je favoriete muziek tijdens een roadtrip of navigeer gemakkelijk naar je bestemming. De mogelijkheden zijn eindeloos.