Mazda MX-30 is 100% elektrisch en nu te bestellen!

//Mazda MX-30 is 100% elektrisch en nu te bestellen!

Het is eindelijke zover. De allereerste 100 % elektrische cross-over van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots te noemen. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die het grenzeloze vakmanschap van Mazda eens temeer onderstreept. De auto is helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Wilt u een industrieel interieur of wilt u toch liever een modern interieur? Wilt u een single-tone exterieur of toch liever een dual-tone, uw wens staat centraal. De Mazda MX-30 is nu al te bestellen en heeft een rijklaar prijs van € 33.990,-! Voor deze prijs rijd u in de First Edition en bent u één van de eerste die in de nieuwste elektrische Mazda zal rijden. Geniet van onder andere het nieuwste multi-media systeem, parkeersensoren vóór en achter en zelfs Mazda Radar Cruise Control die de afstand tot uw voorganger bewaard! Voor meer informatie bent u natuurlijk bij Automobielbedrijf Vissersdijk aan het juiste adres!

2019-11-21T20:45:37+01:00
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.