Mitsubishi Eclipse Cross nu in de showroom!

//Mitsubishi Eclipse Cross nu in de showroom!

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross is nu te zien in onze showroom!

Na lang wachten is de Mitsubishi Eclipse Cross dan eindelijk geïntroduceerd in Nederland. Met het gewaagde design en strakke rijeigenschappen heeft Mitsubishi weer een mooie aanwinst voor de line-up. De Mitsubishi Eclipse Cross valt tussen de Mitsubishi ASX en de Mitsubishi Outlander.

De Mitsubishi Eclipse Cross heeft niet alleen een nieuw design maar ook een nieuwe motor. De 1.5 turbo motor zorgt voor onmiddellijk vermogen. Met zijn 163 pk en 250 nm koppel mag de Eclipse Cross maar liefst 1600 kg trekken. Dit in combinatie met een handgeschakelde 6-bak of een CVT transmissie met maar liefst 8 versnellingen zorgt dit voor een rustgevende rij-ervaring. Kom dit nu zelf ervaren bij Automobielbedrijf Vissersdijk!

 

2018-01-30T10:06:54+01:00
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.