Over ons

Over-Ons-Vissersdijk

Wat willen onze klanten? Hoe kunnen we de best mogelijke service bieden? Die vragen stonden bij de oprichting van Automobielbedrijf Vissersdijk in 1989 centraal. En dat is in al die jaren nog steeds niet veranderd. Uw wensen staan bij ons nog steeds centraal.

Een no-nonsens aanpak, een eerlijk en duidelijk verhaal en contact met een verkoper die zich richt op uw wensen. We gaan liever voor betere service dan hoge kortingen. En zijn er eens wat probleempjes dan lossen we die op en sturen u niet met een kluitje het riet in. We gaan een stapje verder omdat we ‘gewone dingen ongewoon goed willen doen.’

Niet voor niets is Automobielbedrijf Vissersdijk hét vertrouwde adres in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht voor de verkoop van en het onderhoud aan Mazda en Mitsubishi personenauto’s.

Kom gerust eens langs

U vindt onze ruime showroom en werkplaats aan de Mijlweg in Dordrecht, parallel langs de A16. Onze verkopers helpen u met raad en daad bij uw keuze uit het grote en uitgebreide aanbod van nieuwe en gebruikte Mazda en Mitsubishi personenauto’s. Daarnaast hebben we occasions van andere merken en kunnen we ook een gebruikte auto uit Duitsland voor u importeren. En niet alleen voor de aankoop, ook voor het onderhoud van uw auto kunt u bij ons terecht. Ons team van vakbekwame technici nemen uw auto vakkundig onder handen zodat u zorgeloos kunt blijven rijden.

Redenen genoeg dus om eens te komen kijken. Want, met inachtneming van de coronamaatregelen, staat de koffie nog steeds gewoon klaar.

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds