Airconditioning Onderhoud

//Airconditioning Onderhoud
Airconditioning Onderhoud 2019-05-23T14:55:50+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Vooral op warme dagen zit u een stuk comfortabeler in uw auto wanneer uw airconditioning goed werkt. Ons team is onder andere gespecialiseerd in het onderhouden van airco’s. En met een goed onderhouden airco bespaard u uzelf een hoop geld.

Voordelen van een goed onderhouden airco:

  • De auto verbruikt minder brandstof
  • Slijtage wordt voorkomen
  • U vermijdt hoge reparatiekosten

 

Bij  een gemiddelde airco neemt elk jaar de koelende werking af. Daarom adviseren wij u om uw airco minstens één keer per jaar na te laten kijken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.