Autoruitenherstel & -vervanging

//Autoruitenherstel & -vervanging
Autoruitenherstel & -vervanging 2018-01-30T10:06:48+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Ook bij ruitschade helpen wij u uit de brand en herstellen we snel en gemakkelijk uw ruit. Door steenslag kunt u gemakkelijk een ster of andere beschadigingen krijgen in uw ruit. Wacht u niet te lang wanneer u een ster ontdekt in uw ruit, want deze kan gemakkelijk een barst worden. Dit brengt extra kosten en veiligheidsrisico’s met zich, terwijl wij een klein sterretje in een handomdraai voor u kunnen repareren.

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.