LPG-installaties

//LPG-installaties
LPG-installaties 2018-01-30T10:06:48+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

We zijn gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-installaties. Met LPG rijdt u zuiniger, schoner en goedkoper. U kunt bij ons informatie ontvangen over de inbouw, kosten en voordelen van een autogasinstallatie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van uwLPG-installatie.

Wanneer uw auto naar een LPG-systeem wordt omgebouwd krijgt uw motor een extra LPG-systeem en een extra brandstoftank. Uw auto blijft hierna ook geschikt voor benzine, maar met een druk op de knop kunt u tijdens het rijden omschakelen naar LPG. Wanneer u op benzine en LPG rijdt verhoogt u de actieradius aanzienlijk en zult u merken dat u bespaart op de brandstofkosten.

Natuurlijk willen we u in het dagelijks gebruik van uw auto zo goed en volledig mogelijk van dienst zijn. Op elke bij ons gekochte Mitsubishi verlenen wij daarom gratis 24-uurs service in de regio, als u onverhoopt met pech zou komen te staan.

LET OP!

Wanneer u uw auto laat ombouwen naar een LPG-systeem dan kan dit invloed hebben op de APK-frequentie. Wij informeren u graag wat dit voor u betekent.
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.