Service

Onderhoud

Onderhoud & reparaties

Voor onderhoud en reparatie aan uw auto is onze werkplaats de beste keuze. Ons team van toegewijde en goed opgeleide technici verzorgt de technische werkzaamheden aan uw auto.

Bandenwissel

Onderdelen & accessoires

Bij ons kunt u terecht voor originele onderdelen en accessoires voor uw Mazda of Mitsubishi. Informeer of wij uw onderdeel op voorraad hebben, zo niet dan kunnen we deze voor u bestellen.

Uitlaat

LPG-installaties

We zijn gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-installaties. Met LPG rijdt u zuiniger, schoner en goedkoper. U kunt bij ons informatie ontvangen over de inbouw, kosten en voordelen van een autogasinstallatie.

Pechhulp

Autoschadeherstel

Bij automobielbedrijf Vissersdijk weten we hoe vervelend schade aan uw voertuig is. Of het nu om een kleine kras gaat of juist grote autoschade, onze vakbekwame monteurs helpen u weer snel de weg op zodat u uw auto niet te lang hoeft te missen.

Ruitenwisser

Autoruitenherstel & -vervanging

Ook bij ruitschade helpen wij u uit de brand en herstellen we snel en gemakkelijk uw ruit. Wacht u niet te lang wanneer u een ster ontdekt in uw ruit, want deze kan gemakkelijk een barst worden.

APK

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Bij deze in Europa verplichte keuring controleren we of uw auto aan de verkeersveiligheids- en milieueisen voldoet. De APK is slechts een momentopname.

Zomercheck

Alarmsysteem inbouw

Helaas is het noodzakelijk om uw eigendom te beschermen tegen diefstal. Bij ons kunt u terecht voor het inbouwen van een alarmsysteem zodat dieven geen kans krijgen en u uw auto met een gerust hart achter kunt laten.

Wintercheck

Airconditioning onderhoud

Vooral op warme dagen zit u een stuk comfortabeler in uw auto wanneer uw airconditioning goed werkt. Ons team is onder andere gespecialiseerd in het onderhouden van airco’s.

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds