LPG-installaties

Bekijk alle services

lpg-main

LPG-installaties bij Automobielbedrijf Vissersdijk

We zijn gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-installaties. Met LPG rijdt u zuiniger, schoner en goedkoper. U kunt bij ons informatie ontvangen over de inbouw, kosten en voordelen van een autogasinstallatie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van uw LPG-installatie.

Wanneer uw auto naar een LPG-systeem wordt omgebouwd krijgt uw motor een extra LPG-systeem en een extra brandstoftank. Uw auto blijft hierna ook geschikt voor benzine, maar met een druk op de knop kunt u tijdens het rijden omschakelen naar LPG. Wanneer u op benzine en LPG rijdt verhoogt u de actieradius aanzienlijk en zult u merken dat u bespaart op de brandstofkosten.

Natuurlijk willen we u in het dagelijks gebruik van uw auto zo goed en volledig mogelijk van dienst zijn. Op elke bij ons gekochte Mitsubishi verlenen wij daarom gratis 24-uurs service in de regio, als u onverhoopt met pech zou komen te staan.

LET OP! Wanneer u uw auto laat ombouwen naar een LPG-systeem dan kan dit invloed hebben op de APK-frequentie. Wij informeren u graag wat dit voor u betekent.

Autobedrijf Vissersdijk is per 1-1-2023 gestopt

Onze dienstverlening gaat verder via Garage van der Wolf


Autobedrijf Vissersdijk zal per heden alle dienstverlening voortzetten bij Garage van der Wolf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar garagewolf.nl

Het nieuwe adres is Vissersdijk Beneden 21, Dordrecht

This will close in 0 seconds