LPG-installaties

Bekijk alle services

lpg-main

LPG-installaties bij Automobielbedrijf Vissersdijk

We zijn gespecialiseerd in het inbouwen van LPG-installaties. Met LPG rijdt u zuiniger, schoner en goedkoper. U kunt bij ons informatie ontvangen over de inbouw, kosten en voordelen van een autogasinstallatie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van uw LPG-installatie.

Wanneer uw auto naar een LPG-systeem wordt omgebouwd krijgt uw motor een extra LPG-systeem en een extra brandstoftank. Uw auto blijft hierna ook geschikt voor benzine, maar met een druk op de knop kunt u tijdens het rijden omschakelen naar LPG. Wanneer u op benzine en LPG rijdt verhoogt u de actieradius aanzienlijk en zult u merken dat u bespaart op de brandstofkosten.

Natuurlijk willen we u in het dagelijks gebruik van uw auto zo goed en volledig mogelijk van dienst zijn. Op elke bij ons gekochte Mitsubishi verlenen wij daarom gratis 24-uurs service in de regio, als u onverhoopt met pech zou komen te staan.

LET OP! Wanneer u uw auto laat ombouwen naar een LPG-systeem dan kan dit invloed hebben op de APK-frequentie. Wij informeren u graag wat dit voor u betekent.