Mazda 6 2019-10-03T18:59:43+01:00

Mazda 6

Totaalvoordeel van wel € 2.000,-!

Totaalvoordeel van wel € 2.000,-

Rijklaar vanaf:
€ 35.990,-

Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Meer informatie

Aangenaam anders

De Mazda 6 combineert stijlvol design, geavanceerde veiligheidssystemen en rijplezier met oog voor detail. Het interieur is ontworpen rondom de bestuurder. Het gevoel van eenheid word gecreëerd door de bestuurder als uitgangspunt te hebben. Ervaar het zelf en kom snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk!

Mazda 6

Totaalvoordeel van wel € 2.000,-

vanaf

€ 35.990,-

Standaard uitgerust met o.a.

  • Bandenspanningsensor
  • ISOFIX-bevestigingspunten
  • Elektrisch verstelbare buitenspiegels
  • Hill Launch Assist
  • G-Vectoring Control
  • Centrale deurvergrendeling
  • Stuurwielbediening
Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Fotogallerij

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.