Mazda CX-5 2019-10-03T18:53:06+01:00

Mazda CX-5

Tot wel € 3.000,- voordeel!

Nu met € 3.000,- voordeel van de zaak!

Rijklaar vanaf:
€ 34.990,-
Private lease vanaf:
€ 499,- p/m

Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Meer informatie

Eigen Kijk, Eigen Kracht

De nieuwe Mazda CX-5 is meer dan ooit de belichaming van het ‘KODO – Soul of Motion’-design. Een filosofie waarbij we focussen op de kracht van de beweging en de kunst van het weglaten. Door het strakke lijnenspel van de Mazda CX-5 lijkt deze in beweging, zelfs in stilstand. De gehele auto heeft als uitgangspunt zijn bestuurder. Het is de perfecte balans en relatie tussen mens en machine.

U rijd nu tijdelijk al een Mazda CX-5 voor € 499,- per maand! Geniet hierbij van opties zoals lederen bekleding, navigatie, elektrisch verstelbare stoelen en een Bose premium audio-systeem. Kom snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk en ervaar de Mazda CX-5 zelf.

Mazda CX-5

SKYACTIV-G 165

vanaf

€ 34.990,-

Standaard uitgerust met o.a.

  • Hill Launch Assist
  • Cruise Control met stuurwielbediening
  • Stuurwielbediening met audio, cruise control en boordcomputer
  • Bandenspanningsensor
  • Airconditioning
  • Blind Spot Monitoring
  • Elektrisch verstel- en verwarmde buitenspiegels
Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Fotogallerij

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.