Mazda Private Lease 2019-10-03T19:01:41+01:00

Mazda Private Lease

Rij een gloednieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand!

Mazda Private Lease

Nu al vanaf € 275,- per maand!

Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Meer informatie

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand

Mazda maakt de keuze om in een nieuwe Mazda te rijden nu nóg makkelijker met Mazda Private Lease. Alle Mazda modellen zijn mogelijk met Private Lease. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de oersterke Mazda CX-5 al vanaf € 499,- p/m of voor de altijd speelse Mazda MX-5 vanaf € 455,- p/m. Met Mazda Private Lease rijd u zorgeloos met uw nieuwe Mazda voor een vast bedrag per maand. U hoeft zicht dus geen zorgen meer te maken over onder andere onderhoud, reparatie, verzekering of afschrijving. En mocht u hulp nodig hebben is Automobielbedrijf Vissersdijk uw vaste aanspreekpunt. Mazda Private Lease is ook aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Hierbij profiteert u van de 5 zekerheden, namelijk: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen té hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Kom dus snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk en voor u het weet rijd ook u rond in de nieuwste Mazda!

Mazda Private Lease

All-in rijplezier

al vanaf

€ 275,-

Mazda Private Lease

  • Mazda2 v.a. € 275,- p/m
  • Mazda3 v.a. € 409,- p/m
  • Mazda6 v.a. € 505,- p/m
  • Mazda CX-3 v.a. € 359,- p/m 
  • Mazda CX-5 v.a. € 499,- p/m
  • Mazda MX-5 v.a. € 455,- p/m
Direct offerte aanvragen
Plan proefrit
Private lease

Fotogallerij

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.