Acties Mazda

///Acties Mazda
Acties Mazda 2018-01-30T10:06:52+01:00
Mazda 3 GT-M Line

Inruilvoordeel tot wel € 2000,- op de Mazda CX-3

U ontvangt nu tijdelijk € 2000,- extra inruilvoordeel bij aankoop van de Mazda CX-3. Geniet van de scherpe rijeigenschappen en vloeiende lijnen in de Mazda CX-3 en kom snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk want deze actie is geldig tot 31 maart 2018.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda CX-5

Mazda CX-5: Comfortabel en vooruitstrevend!

De nieuwe Mazda CX-5 is uit en dat viert Mazda. Het prijsverschil tussen een handgeschakelde Mazda CX-5 en een automaat is nu nog maar € 1000,-! Geniet van het comfortabel rijden, scherpe rij-eigenschappen en een grotere trekkracht. En nu word de Mazda CX-5 nog aantrekkelijker gemaakt. Koopt u nu een Mazda CX-5 dan profiteert u van maar liefst € 1.500,- inruilvoordeel. Kom snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk en ervaar de Mazda CX-5 zelf! Deze actie geldt tot en met 31 maart 2018.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 3 GT-M Line

Mazda Private Lease 2018

Wilt u ook onbezorgd genieten in een nieuwe Mazda? Dan is Mazda Private Lease helemaal voor u gemaakt. Met Mazda Private Lease betaalt u een vast bedrag per maand voor uw nieuwe Mazda. In dit bedrag zit o.a. afschrijving, onderhoud, banden, wegenbelasting, reparatie en verzekering. Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken en genieten. Onderstaand vind u de tarieven voor de verschillende Mazda’s. Voor meer informatie omtrent Private Lease bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de showroom aan de Mijlweg 67 te Dordrecht.

Mazda 3:         vanaf € 389,-*

Mazda CX-3:  vanaf € 333,-*

Mazda CX-5:  vanaf € 429,-*

Mazda MX-5: vanaf € 399,-*

Mazda 6:         vanaf € 549,-*

*o.b.v. 48 maanden / 10.000 km per jaar

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 3 GT-M Line

Mazda MX-5: Think outside of the box!

Het leven is te kort om in saaie auto’s te rijden. Gelukkig kent Mazda het begrip saai niet. De Mazda MX-5 is een gevestigde naam als het gaat om sportauto’s. De wind door je haren en genieten van elke meter. En Mazda maakt de MX-5 nu nog aantrekkelijker door middel van € 1.500,- extra voordeel! De ”smile per mile” was nog nooit zo groot. Kom dus snel naar Automobielbedrijf Vissersdijk want deze actie geldt t/m 31 maart 2018.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 3 GT-M Line

Denk groot!

De Mazda 6 is onweerstaanbaar en zeker met deze grote voordeelactie. Het GT-M Line voordeel op de Mazda 6 loopt nu op naar € 7900,-! De Mazda 6 GT-M Line is uitgerust met o.a. 19” lichtmetalen velgen, volledig lederen bekleding, achteruitrijcamera met parkeersensoren rondom, Bose audiosysteem en nog véél meer. Kom dus snel langs bij Automobielbedrijf Vissersdijk om de Mazda 6 GT-M Line te ervaren. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 3 GT-M Line

De Mazda 2 en CX-3 Dynamic en GT-Luxury

Mazda introduceert nieuwe actie modellen voor de Mazda CX-3 en Mazda2. Namelijk de Dynamic en de GT-Luxury uitvoering. De Mazda Dynamic uitvoering is gebaseerd op de TS uitvoering. Echter beschikt de Dynamic over o.a. een DAB+ radio, geïntegreerd navigatiesysteem, parkeersensoren achter en automatisch inklapbare buitenspiegels.

De Mazda GT-Luxury is uitgevoerd met o.a. een Nappalederen bekleding in de kleur Chroma Brown, achteruitrijcamera, 18-inch ”Bright Silver” lichtmetalen velgen en een Active Driving Display.

Bekijk deze modellen nu in de showroom bij Automobielbedrijf Vissersdijk!

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 3 GT-M Line

GT-M Line voordeel bij de Mazda CX-3 GT-M Line loopt op tot wel € 2.524,-

Bij de ontwikkeling van de Mazda CX-3 zijn geen concessies gedaan. Kies daarom met hoofd én hart. Voor rijplezier én veiligheid. Voor design én techniek.

Zoek je een extra complete uitvoering, kies dan voor de Mazda CX-3 GT-M Line. Gebaseerd op de Mazda CX-3 TS+ uitvoering met diverse extra’s, waaronder: 18-inch lichtmetalen velgen, head-up display, achteruitrijcamera en LED verlichting.

Je rijdt al in een Mazda CX-3 GT-M Line voor € 27.990,-. Dat betekent dat je profiteert van € 2.524,- voordeel. De GT-M Line is in een beperkte oplage verkrijgbaar, dus plan snel een proefrit bij jouw Mazda dealer.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 2

Nu tot wel € 1.500,- inruilvoordeel op de Mazda 2!

 

Tijdelijk ontvangt u op de Mazda 2 tot wel €1.500,- inruilvoordeel. Het volwassen uiterlijk en directe vermogen van de auto maakt dit tot één van de toppers in het segment. En Mazda maakt de Mazda 2 nu nog aantrekkelijker! Maar wees er snel bij want deze actie duurt tot 31 maart 2018. U bent natuurlijk van harte welkom voor een proefrit om de Mazda 2 zelf te ervaren.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda 2

Mazda2: Dynamic+ voordeel van wel €2.695,-

Mazda2 Dynamic+.

De Mazda2 Dynamic+ biedt ongeëvenaarde rijeigenschappen en hoogwaardig interieur. De Mazda2 Dynamic+ beschikt o.a. over een geïntegreerd navigatiesysteem, 16” lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter!

Kom snel langs bij uw Mazda dealer Autobedrijf Vissersdijk.

Contact
Offerte Aanvragen
Mazda MX-5

Mazda 3: Opwaarderen is nog nooit zo leuk geweest!

Mazda maakt de Mazda 3 nu nog aantrekkelijker. Het inruilvoordeel op de Mazda 3 loopt nu op tot wel € 2000,-. Scherpe rijeigenschappen en de nieuwste technologieën zijn nog maar het begin van wat de Mazda 3 kenmerkt. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2018. Kom dus snel naar Automobielbedrijf Vissersdijk en ervaar de Mazda 3 zelf!

Contact
Offerte Aanvragen