Mazda CX-3

Alles behalve bescheiden

///Mazda CX-3
Mazda CX-3 2019-10-03T20:07:47+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

http://dayspawellness.com/about/faqs/ Alles behalve bescheiden
Een veelzijdige crossover die zich laat zien: de nieuwe Mazda CX-3 biedt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen volgens het KODO – Soul of Motion design hoeft de Mazda CX-3 zich ook niet te verstoppen. Want met zijn vloeiende lijnen is het een plaatje om te zien.

internet Nu vanaf € 24.590,- of al vanaf € 359- p/m met Mazda Private Lease
Dankzij SKYACTIV Technology is de Mazda CX-3 ook nog eens heel dynamisch, waar je ook rijdt. Het maakt niet uit of je je in druk stadsverkeer bevindt of op een lange tocht bent. Met de Mazda CX-3 beleef je overal rijplezier.

SKYACTIV TECHNOLOGY

Mazda CX-3

Achter het opvallende uiterlijk van de Mazda CX-3, schuilt een compleet scala aan SKYACTIV Technology.
Onze motoren, carrosserie en onderstel leveren bovengemiddelde prestaties, bieden responsieve rijeigenschappen, een stevige grip en een sportieve rijdynamiek. Dus of je nu in de stad rijdt of over buitenwegen toert, je ervaart altijd een gevoel van eenheid met de Mazda CX-3.

i-ACTIVSENSE

Mazda CX-3

Onze reeks van intelligente en vernieuwende i-ACTIVSENSE veiligheidsfuncties zijn ontworpen om je alle veiligheid en bescherming te bieden die je nodig hebt.
Ingebouwde sensoren en camera’s houden de omgeving in de gaten. En technologie zoals Blind Spot Monitoring helpt je aanrijdingen te vermijden als je van rijbaan wisselt of achteruitrijdt.

Mazda Private Lease

Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
  neurobion forte canada Geen grote eenmalige investering
 • Alle autokosten inbegrepen
  Je hoeft enkel nog te tanken
 • Géén bijtelling of kilometeradministratie

Vast maandbedrag inclusief

 • Wegenbelasting
 • Allriskverzekering en pechhulp
 • Onderhoud en banden
 • Rente en afschrijving
 • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease
Mazda CX-3