Mazda CX-30

Een nieuw geluid

///Mazda CX-30
Mazda CX-30 2019-10-07T15:16:05+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Een nieuw geluid

De nieuwe Mazda CX-30 is een klasse apart. Deze gloednieuwe crossover is een schoolvoorbeeld van ons veelgeprezen vakmanschap. Dat klinkt niet alleen veelbelovend. Dat is het ook.

Zowel interieur als exterieur zijn door ons ontworpen volgens het Japanse Kodo-design, waarin de kunst van het weglaten centraal staat. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen voelt de binnenkant ook bijzonder rijk aan. En dat is op z’n zachtst gezegd uniek voor een crossover.

De nieuwe Mazda CX-30 is een totaal nieuw geluid. Het interieur, de speakers, de motor, het klinkt allemaal beduidend anders. Je zou het eigenlijk met eigen oren moeten horen.

Ontdek alle uitvoeringen en prijzen van de Mazda CX-30 in een oogopslag hier. Je kunt de uitvoeringen daar ook met elkaar vergelijken.

Buitengewoon van binnen

Het oogstrelende interieur is ook bijzonder praktisch. Zo is er gekozen voor een horizontale symmetrie die de bestuurder precies in het midden plaatst. Dit resulteert in een rustige en comfortabele omgeving waarin je alle functies blindelings kunt vinden.

Over de motor gesproken

De nieuwe Mazda CX-30 is – naast een zuinige dieselmotor – leverbaar met de efficiënte Skyactiv-G en de revolutionaire Skyactiv-X benzinemotor. Deze benzinemotoren beschikken standaard over het zogenaamde Mazda M Hybrid-systeem, dat de motor ondersteunt in zwaardere omstandigheden. Zo maken we de nieuwe Mazda CX-30 zuiniger dan ooit.

Mazda Private Lease

yaz plus buy online Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

Vast maandbedrag inclusief

  • Wegenbelasting
  • Allriskverzekering en pechhulp
  • Onderhoud en banden
  • Rente en afschrijving
  • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease