Mazda MX-5

Niet te lang bij stilstaan

///Mazda MX-5
Mazda MX-5 2019-10-03T20:10:13+01:00
Mazda MX-5
Mazda MX-5
Mazda MX-5
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder Aanvragen
Adviseur Spreken

Niet te lang bij stilstaan

Bij de nieuwe Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is de MX-5 een lust voor het oog dankzij het KODO design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Onder andere dankzij de SKYACTIV Technology en de ‘grammenstrategie’, die de MX-5 tot een lichtgewicht maakt, biedt de MX-5 de ultieme rijervaring. Wij noemen dat Jinba Ittai: ruiter en paard zijn één. Dit gevoel wordt versterkt door het intuïtief bedienbare MZD Connect en de i-ACTIVSENSE veiligheidssystemen. Ervaar het rijplezier waar de MX-5 voor gemaakt is.

– Topsnelheid: 214 km/u*
– Acceleratie: 0-100 in 7,3 seconden*

*Mazda MX-5 met SKYACTIV-G 160 motor
**Mazda MX-5 met SKYACTIV-G 131 motor

U rijdt al een Mazda MX-5 vanaf € 32.990,- of vanaf € 455,- p/m met Mazda Private Lease

SKYACTIV TECHNOLOGY

Mazda’s SKYACTIV TECHNOLOGY koppelt de meest geavanceerde veiligheidssystemen van dit moment aan een zuinig brandstofverbruik en verkleint uw CO2-voetafdruk met gemiddeld 5,1 kg per jaar zonder concessies te doen aan rijplezier en motorprestaties. De geavanceerde motor-, transmissie-, onderstel- en carrosserietechnologieën zorgen samen voor verfijnde en brandstofefficiënte rijprestaties.

KODO – Soul of Motion

De carrosserielijnen op basis van het ‘KODO – Soul of Motion’-ontwerpthema zijn geïnspireerd op de soepele, krachte bewegingen van dieren zoals de cheeta. Dit geeft de schoonheid van de natuur en beweging weer en straalt een stoere schoonheid uit.

reddot design award

Mazda Private Lease

Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
  Geen grote eenmalige investering
 • Alle autokosten inbegrepen
  Je hoeft enkel nog te tanken
 • Géén bijtelling of kilometeradministratie

Vast maandbedrag inclusief

 • Wegenbelasting
 • Allriskverzekering en pechhulp
 • Onderhoud en banden
 • Rente en afschrijving
 • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease
Mazda MX-5
Mazda MX-5
Mazda MX-5

Blind SpotWil je van rijstrook wisselen? Dan scant Blind Spot Monitoring je dode hoeken en geeft een waarschuwing als er een voertuig nadert in een aangrenzende rijstrook, tot een afstand van 45 meter.
Bij het achteruitrijden waarschuwt Rear Cross Traffic Alert je voor obstrakels in de dode hoeken. (Optioneel).

SKYACTIV-BodyDe MX-5 biedt een licht, responsief rijgedrag en een zeer stabiele wegligging voor de ultieme Jinba-Ittai rijervaring.
We hebben een nieuwe SKYACTIV-Body en SKYACTIV-Chassis ontwikkeld met lichtgewicht materialen, waaronder aluminium en staal met hoge treksterkte. Hierdoor is het gewicht van de carrosserie met 15% gereduceerd, terwijl deze sterker is geworden.

AandrijflijnAlles op de nieuwe Mazda MX-5 is heel precies afgesteld, van de SKYACTIV-G 2.0 en SKYACTIV-G 1.5 motoren tot en met de zesversnellingsbak.

Druk het gaspedaal in en de Mazda MX-5 reageert direct met een gelijkmatig vermogen. Hoor bij het starten het geronk van de uitlaat dat overgaat in een prachtig motorgeluid.

High Beam ControlDankzij High Beam Control is ‘s avonds en ‘s nachts rijden veiliger en gemakkelijker. Met behulp van sensoren in de koplampen detecteert het systeem de koplampen van naderende voertuigen of de achterlichten van voertuigen die voor de auto rijden.

Om het verblinden van andere bestuurders te voorkomen, wordt er automatisch overgeschakeld tussen groot- en dimlicht afhankelijk van de verkeersomstandigheden.

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.