Mazda3 Nieuw

Goed is nooit goed genoeg, als je weet dat het beter kan.

///Mazda3 Nieuw
Mazda3 Nieuw 2019-10-03T20:03:01+01:00
Folder Aanvragen
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Adviseur Spreken

Maak kennis met de nieuwe Mazda3

De nieuwe Mazda3 zet de volgende stap met Mazda’s veel geprezen KODO-design. Een ontwerp dat pure emotie uitstraalt. Krachtig en sportief met de hatchback of stijlvol en elegant met de sedan. Naar welke Mazda3 uw voorkeur ook uitgaat, elke keer als u instapt voelt u zich direct verbonden met de auto.

U rijdt al in een nieuwe Mazda3 vanaf € 27.660,- of € 409,- p/m met Mazda Private Lease!

De ultieme combinatie van opwindend rijplezier en zuinig rijden

Sturen, versnellen, denken als één. Mens en machine in perfecte harmonie. Dat is wat u ervaart wanneer u plaatsneemt achter het stuur van de nieuwe Mazda3. De Mazda 3 straalt zelfs beweging uit tijdens het stilstaan. Ook het nieuwe ergonomische interieur is volledig gericht op de behoeften als bestuurder, met onder andere een makkelijk te bedienen infotainment systeem.

De nieuwe Mazda3 is standaard al zeer compleet met onder andere 16” lichtmetalen velgen, Mazda Radar Cruise Control, Apple Carplay en DAB+ radio. Met de mooie 2.0 Skyactiv-G motor met maar liefst 122 pk is de nieuwe Mazda3 ook weer een plezier om in te rijden.

U heeft bij de nieuwe Mazda3 keuze uit maar liefst 9 kleuren. Ook zijn de exclusieve Mazda kleuren Machine Grey en Soul Red Crystal Metallic weer in het pallet opgenomen. Hierbij zorgt een speciale lak techniek met nog kleinere helderder aluminium deeltjes voor een ongekende diepte in de lak, ook zorgt dit voor een fantastische glans.

Kom ook snel langs in de showroom om de nieuwe Mazda3 in levende lijven te zien!

Mazda Private Lease

Jouw eigen Mazda voor een vaste prijs per maand.

Privé leasen met Mazda Private Lease betekent onbezorgd genieten van een gloednieuwe Mazda. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, reparatie, banden, houderschapsbelasting en de verzekering.

Met Mazda Private Lease betaal je geen bijtelling, hoef je geen kilometeradministratie bij te houden en blijf je niet zitten met een restschuld, want het restwaarderisico dragen wij. En is je leasecontract afgelopen? Dan heb je het recht van eerste koop.

Voordelen van Private Lease

 • Vast bedrag per maand
  Geen grote eenmalige investering
 • Alle autokosten inbegrepen
  Je hoeft enkel nog te tanken
 • Géén bijtelling of kilometeradministratie

Vast maandbedrag inclusief

 • Wegenbelasting
 • Allriskverzekering en pechhulp
 • Onderhoud en banden
 • Rente en afschrijving
 • Afleverkosten
Adviseur Spreken
Proefrit Aanvragen
Mazda Private Lease
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.