Mitsubishi Eclipse Cross

De volledig nieuwe compacte SUV Coupé van Mitsubishi.

///Mitsubishi Eclipse Cross
Mitsubishi Eclipse Cross 2020-07-18T14:13:59+01:00
PHEV
PHEV
PHEV
Outlander
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Prijslijsten downloaden
Adviseur Spreken

Dynamisch exterieur

Copéachtige daklijn
Het design van de Eclipse Cross heeft conform de hedendaagse trend een coupéachtige daklijn. Onderscheidend is de dubbele achterruit. Deze wordt gesplitst door het led-remlicht over de gehele breedte van de achterklep. Het exterieur van de Eclipse Cross is voorzien van de tweede generatie Dynamic Shield-grille. De koplampen , en ook de achterlichtunits hebben een high-tec ontwerp en zijn voorzien van led-dagrijverlichting. Daarnaast beschikt de Eclipse Cross over een panoramadak dat geopend kan worden en is voorzien van blindering. U rijd al een Mitsubishi Eclipse Cross vanaf € 35.990,-!

PHEV

Verfijnd interieur

Plezierig interieur met handige extra’s
Het verfijnde interieur van de Eclipse Cross heeft naast een verzorgde en plezierige uitstraling ook nog eens handige extra’s. De achterbank is tot 20 centimeter te verschuiven, de bagageliter meet van 341 tot 448 liter. Het Smarthphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Via het ingebouwde 7″-touchpad in het midden of via spraak kunnen functies en apps zoals navigatie en handsfree bellen worden bediend. De Eclipse Cross is daarnaast voorzien van een head-up display (HUD). Dit transparante scherm geeft de belangrijkste rij gegevens weer zodat de bestuurder zijn ogen veilig op de weg kan houden.

PHEV

Speciaal voor de Eclipse Cross ontwikkelde Mitsubishi Motors een volledig nieuwe viercilinder benzinemotor. Deze 1.5 turbomotor met zowel directe als indirecte brandstofinjectie, levert een hoog koppel over een groot toeren gebied. Dit zorgt voor efficiënte en krachtige prestaties en maakt het mogelijk om aanhangers tot 1.600 kg te trekken. Daarnaast is de Eclipse Cross uitgerust met een nieuwe CVT-transmissie met 8 traps schakelsysteem en Super All-Wheel Control.

– 1.5 Turbo Benzinemotor
– Super All-Wheel Control
– 8 traps CVT + Sportmodus

Op het gebied van veiligheid en assistentie is de Eclipse Cross uitgerust met:

– Lane Departure Warning
– Blind Sport Warning
– Adaptive Cruise Control
– Head-Up Display
– Forward Collision Mitigation

De Eclipse Cross is uitgerust met een verschuifbare achterbank. Hiermee vergroot je naar eigen behoefte de laadruimte of beenruimte voor de passagier. Het Smarthphone Link Display Audio systeem zorgt op een veilige manier voor maximale connectiviteit. Via het ingebouwde 7″-touchpad in het midden of via spraak kunnen functies en apps zoals navigatie en handsfree bellen worden bediend.

– Smartphone Link Display Audio
– Touchpad Controller
– Flexibele Achterbank

5 jaar garantie
5 jaar garantie, waarvan 2 jaar zonder beperking van het aantal kilometers. De resterende 3 jaar met een beperking van 100.00 km. Daarnaast ontvangt u 5 jaar lak-garantie en 12 jaar carrosseriegarantie tegen corrosie van binnenuit.

5 jaar gratis Mitsubishi Motors Assistance Package
5 jaar gratis Mitsubishi Motor Assistance Package (MAP); mobiliteitservice in heel Europa. Vanaf het 6e jaar krijgt u eveneens gratis mobiliteitsservice indien uw auto in onderhoud is bij een door Mitsubishi Motors erkend servicecentrum.

5 jaar garantie originele Mitsubishi Motors-accessoires
5 jaar garantie op originele Mitsubishi Motors-accessoires bij montage op een nieuwe auto, waarvan 2 jaar zonder beperking van het aantal kilometers. De resterende 3 jaar met een beperking tot 100.00 kilometer.

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.