Mitsubishi L200

Vervoert alles!

///Mitsubishi L200
Mitsubishi L200 2019-04-25T10:45:07+01:00
L200
L200
L200
L200
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Prijslijst donwloaden
Adviseur Spreken
Design
De L200 terreinwagen heeft een robuuste uiterlijk met zijn grote laadbak. De sterke constructie van de L200 wordt omhult door vloeiende lijnen, waardoor hij een gedistingeerde stijl van kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Het Reïnforced Impact Safety Evolution chassis (RISE) geeft de auto stijfheid en veiligheid. De L200 heeft de kleinste draaicirkel en laagste luchtweerstand uit zijn klasse. Hierdoor is hij gemakkelijk te manoeuvreren en heeft hij een stille rit. De bestuurder zelf zit riant in de uitnodigende cabine met alle comfort. De L200 heeft de meeste interieurruimte uit zijn klasse zodat u binnenin genoeg ruimte hebt voor uw werkzaamheden.

Werkpaard
Dit werkpaard van Mitsubishi vervoert elke grote, onhandige en/of zware lading. Zelfs bergopwaarts of via de kortste route door zand of een drassig weiland. De 2.5-liter motor DI-D levert meer vermogen en een hogere trekkracht waardoor u uw werkzaamheden nog gemakkelijker verricht.

L200
L200
L200
L200
L200Krachtig en robuust. Mitsubishi zet de pickup totaal anders op de kaart dankzij een stijlvol en gedistingeerd design, dat kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Vloeiende vormen van voorkant tot aan laadbak maken van de L200 een daadkrachtige verschijning.
L200De L200 valt in de categorie pickup’s met een ton laadvermogen. Bovendien mag hij aanhangers (geremd) tot aan 2,7 ton gewicht trekken. De laadbak is breed genoeg voor een Euro pallet en toch heeft hij de meest compacte buitenmaten, waardoor manoeuvreren en parkeren heel gemakkelijk gaan.
L200Maak het uzelf comfortabel. De cockpit van de L200 garandeert maximale controle en bedieningsgemak. Het dashboard oogt stijlvol en dynamisch door metallic stroken.
L200De L200 is in zijn klasse toonaangevend in veiligheid. Hij scoorde in 2008 4 sterren voor inzittendenbescherming in de Euro NCAP crashtest. Het is de enige pickup met het Active Stability & Traction Control system (ASTC).
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.