Mitsubishi Outlander PHEV

ALLEEN BIJ VISSERSDIJK NOG STEEDS MET 7% BIJTELLING!

///Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV 2020-01-09T17:06:13+01:00
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Prijslijsten downloaden
Adviseur Spreken

Vernieuwd exterieur

dynamic shield
Het nieuwe exterieur van de Outlander PHEV is gebaseerd op de ‘dynamic shield’ design filosofie van MMC. De Outlander PHEV uitvoeringen van het modeljaar 2020 onderscheiden zich door:

– De onderzijde van de bumper voor en achter in carrosseriekleur,
– ‘Black chrome Mesh’ grille aan de voorzijde,
– ‘Shark fin’ antenne op de achterzijde van het dak,

Nóg stiller, nóg luxer en nóg meer comfort!

Prijzen & uitvoeringen

De nieuwe Mitsubishi Outlander Plugin Hybrid (PHEV) MY2020 is te bestellen bij Automobielbedrijf Vissersdijk in de volgende vijf uitvoeringen:

– Pure vanaf € 35.990,- incl. BTW/BPM

– Pure+ vanaf € 37.990,- incl. BTW/BPM
– Intense vanaf € 39.990,- incl. BTW/BPM
– Intense+ vanaf € 43.490,- incl. BTW/BPM
– Instyle vanaf € 47.990,- incl. BTW/BPM

– S-Edition vanaf € 52.490,- incl. BTW/BPM

Vernieuwd interieur

premium uitstraling
Het interieur van de Outlander PHEV is ingrijpend aangepast voor een premium uitstraling en wijkt ook duidelijk af van het interieur van de standaard Outlander van het modeljaar 2020. De volgende aanpassingen zijn doorgevoerd:

– Een nieuwe middenconsole welke doorloopt tot aan het dashboard en volledig dicht is (met opbergvak met klep aan de voorzijde). Door de hoogglans antracietkleur met lichte accenten heeft het geheel een luxe uitstraling.
– Het ‘schakelpatroon’ wordt weergegeven achter de PHEV drive selector. Op het display in het dashboard wordt alleen nog de gekozen stand weergegeven (zoals bijv. D of R) waardoor het display nog overzichtelijker wordt.
– Een nieuw 4-spaaks stuurwiel, met stuurwielverwarming vanaf de Instyle versie. Daarnaast is ook de lay-out op het stuurwiel herzien en bevindt de ‘informatieknop’ (nu links naast het stuurwiel) zich voortaan op het stuurwiel.
– De deurpanelen hebben een ‘piano black’ afwerking met een mat chromen rand rond het paneel voor de raambediening.
– Verlichte beenruimte voorin.
– Aangepaste MMCS navigatie; zowel de bedieningsknoppen als de menustructuur zijn aangepast voor een meer ‘intuïtieve’ bediening.

PHEV
Op de vernieuwde Outlander PHEV zijn maar liefst 33 aanpassingen doorgevoerd op het gebied van geluidsisolatie en trillingen. De belangrijkste aanpassingen zijn:

– Extra (geluids-)isolerend materiaal,
– Extra isolatierubbers tussen de portieren,
– Aangepaste banden,
– Aangepaste uitlaatdemper,
– Aangepaste spoiler voorzijde,
– De wielophanging is op 11 punten aangepast, zoals bijvoorbeeld aangepaste schokbrekers en een gewijzigde stabilisatorstang aan de achterzijde.
– De elektrische achterklep opent 3,7cm hoger, waardoor de totale hoogte onder de achterklep 185 cm wordt.
– De laadklep is afsluitbaar (via de centrale vergrendeling) en tevens voorzien van afwerking aan de binnenzijde.

Er zijn diverse aanpassingen doorgevoerd aan de twee elektrische- en de verbrandingsmotor om de efficiency te vergroten bij het opwekken van elektriciteit met de verbrandingsmotor, de efficiency te vergroten van de EV-motor en de generator en de weerstand te verlagen in de verbrandingsmotor. Het resultaat is dat zowel in EV mode, Series Hybride als Parallel Hybride modus het energieverbruik is verlaagd. Waardoor ook het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van verbrandingsmotor verder is verlaagd tot de volgende waarden:

– Gecombineerd verbruik in hybride modus: 5,5 liter per 100 km (was 5,8)
– Gecombineerd verbruik: 1,8 liter per 100 km (was 1,9)
– CO2 uitstoot (gecombineerd): 42 gram (was 44) Deze waardes zijn afkomstig uit testen volgens de Europese normen en onder voorbehoud van definitieve homologatie. Zodra de definitieve homologatie waardes bekend zijn zullen wij dit bevestigen.

Click edit button to change this code.
COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Automobielbedrijf Vissersdijk zijn gewoon open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.   Wij hebben de volgende maatregelen getroffen: Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Onze medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw of een andere auto wassen zij hun handen. Indien u hoest of verkouden bent, dan vragen wij u om uw afspraak te verzetten.  Om fysiek contact te vermijden vragen wij u met pinpas te betalen. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt. U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar onze medewerkers geven geen hand en bewaren afstand. Om het virus tegen te gaan, bieden wij ook haal- en brengservice aan, belt u ruim vooraf voor de mogelijkheden.

 

U kunt dus gewoon langs komen voor onderhoud, reparaties en eventueel de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi of Mazda. 

 

Wij zijn ook telefonisch en per e-mail bereikbaar. Het maken van afspraken en/of opvragen van offertes kan dan ook op deze wijze worden uitgevoerd om fysiek contact te vermijden. Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen u een goede gezondheid.

 

Met vriendelijke groet, Automobielbedrijf Vissersdijk B.V.