Outlander
Outlander
Outlander
Outlander
Proefrit Aanvragen
Offerte Aanvragen
Folder downloaden
Adviseur Spreken

Veiligheid
U geniet nog meer van de rijervaring die de Outlander biedt als u weet hoe veilig de Outlander is. Talloze innovaties optimaliseren het rijcomfort en de veiligheid en daarbij is hij zuinig en compleet. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een hoge zitpositie en 7-SRS-airbags, inclusief een knie-airbag voor de bestuurdersstoel. Een nieuw detectiesysteem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en neemt direct preventieve maatregelen. Hierdoor is de veiligheid van de nieuwe Outlander ingrijpend verbeterd.

Basisprincipes
Mitsubishi hanteert 3 elementen die zijn terug te vinden in alle modellen: ‘aandacht voor het milieu’, ‘veiligheid voor de inzittenden’ en een ‘comfortabel interieur’.  Deze elementen combineert de Outlander met zijn rijeigenschappen voor ultiem rijplezier.

Ontdek zelf de stabiliteit, handelbaarheid en comfort van de nieuwe Mitsubishi Outlander! De Outlander bundelt aandacht voor milieu, kwaliteit en veiligheid met karakter en prestaties. Dit maakt hem de meest complete Family-Crossover ooit  en een SUV van de volgende generatie.

U rijdt al een Mitsubishi Outlander vanaf € 40.990,-

Outlander
Outlander
Outlander
Outlander
OutlanderHet krachtige Dynamic Shield-design verraadt in één oogopslag de voortreffelijke rijeigenschappen van de nieuwe Outlander. Met vernieuwde LED-koplampen, grille en voorbumper, rijkelijk voorzien van chromen stijlelementen. De fraaie lijnen lopen door over de flanken, met lichtmetalen velgen en zilverkleurig roofrails. De nieuwe achterbumper, achterlichtunits en chroomaccenten maken hem compleet.
OutlanderHet rijcomfort van de nieuwe Outlander voldoet aan de hoogste verwachtingen. Krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel vormen hiervan de basis. Het comfort wordt verder verhoogd door de vernieuwde stoelen en dankzij de verbeterde geluidsisolatie levert de Outlander zijn uitstekende prestaties in alle rust voor de inzittenden.
OutlanderDe nieuwe Outlander is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot een veelzijdige crossover, zowel zakelijk als privé. Soepel, zuinig en comfortabel als het kan, krachtig en sportief indien gewenst. Onder zijn fraaie carrosserie gaat hoogwaardige techniek schuil, goed voor de krachtigste prestaties. Download de brochure.

De elektrisch bedienbare achterklep en Keyless Operation bieden ongeëvenaard comfort. U bedient de achterklep gewoon vanaf de bestuurdersstoel en opent en sluit deze dus zonder de auto te hoeven verlaten.

OutlanderDe veiligheid van de nieuwe Outlander is van hoog niveau. De beproefde RISE-carrosserie, met kooiconstructie voor de inzittenden en kreukelzones die botsenergie optimaal absorberen en wegleiden, waardoor de Outlander de maximale 5 sterren bij de Euro NCAP-crashtest verkreeg. Daarnaast is de Outlander uitgevoerd met diverse elektronische veiligheidsvoorzieningen.
OutlanderMitsubishi Motors doet er alles aan om veilige, comfortabele auto’s te ontwikkelen, met de hoogste kwaliteit en beste prestaties. Een van die prestaties heeft betrekking op het milieu. Door krachtige motoren te produceren met een laag brandstofverbruik en zo laag mogelijke emissiewaarden. De ClearTec-motoren in de nieuwe Outlander zijn hiervan een goed voorbeeld.